Labdarúgás

2022.07.01. 14:57

Auerbach marad, nyolcan távoznak a PAFC csapatából

Az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC több bejelentést is tartogatott szurkolói számára a pénteki napon. A gárda fiatal kapusa, Auerbach Martin meghosszabbította szerződését, ellenben nyolc játékos nem Felcsúton folytatja majd.

Beke Zsombor

Forrás: MW Archív

Auerbach Martin mindössze 17 évesen, 2020 augusztusában mutatkozott be a PAFC felnőtt csapatában. Akkor egy Europa-liga selejtezőn bizonyíthatott a kapus, majd néhány NB I-es találkozón is szóhoz jutott. A 19 éves hálóőr az előző szezont a Puskás Akadémia partnercsapatánál, az NB II-es Aqvital FC Csákvárnál védte szinte végig, 32 mérkőzésen hatszor nem kapott gól Auerbach.

Nyolc távozót is bejelentett a Felcsút, Joao Nunessel, Weslen Júniorral, Libor Kozákkál, Kiss Ágostonnal, Csirmaz Istvánnal és Deutsch Lászlóval nem hosszabbított szerződést a PAFC, ők július elsejétől szabadon igazolhatóak.Az említett labdarúgókon kívül a kölcsönben Felcsúton futballozó Gera Dániel visszatér az FTC-hez, a saját nevelésű Kiss Norbert pedig jövő június végéig a Tiszakécskei LC gárdáját erősíti majd.

Külföldi sajtóhírek szerint jó esély van arra, hogy az Eszék játékosa, Kleinheisler László több év után visszatérhet a Puskás Akadémia NB I-es gárdájához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában