Kispályás labdarúgás

2022.07.05. 09:01

A Jóbarátok csapatáé lett a Dunaújváros Kupa

Befejeződött a múlt héten a huszadik alkalommal kiírt Dunaújváros Kupa kispályás labdarúgótorna. A győzelmet a Jóbarátok együttese szerezte meg, amely a fináléban magabiztos játékkal diadalmaskodott az Apr-Tech FC gárdája ellen.

Gróf András

A fináléban az Apr-Tech kezdett jobban, de végül kikapott

Forrás: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Az elődöntők során az APR-Tech FC – Hangover ­meccs elmaradt, a győzelmet 5–0-s gólkülönbséggel a vétlen APR-Tech FC kapta meg. A másik ágon a Multisteel Hungary – Jóbarátok találkozó 3–7-re végződött. A gólokat Balázs S., Márok M., Papp K., illetve Nitsch (4), Horváth D. (2), Biro szerezte.

A harmadik helyet játék nélkül a Multisteel együttese szerezte meg, ugyanis a Hangover, ahogy az elődöntőre, erre a találkozóra sem tudott kiállni.

A döntő eredménye: 
Jóbarátok –  Apr-Tech FC 6–3 (3–1) 
Jóbarátok: Gulyás – Puskás A., Nitsch, Mazán, Biro D., Horváth D. Csere: Kis Cs., Pribék B., Farkas D., Ráthgéber, Cislo. 
Apr-Tech FC: Gyárfás – Szabó G., Mohácsi N., Angyal, Mészáros I., Gászler F. Csere: Herczog, Rabijász D., Kárász. 
Góllövő: Mazán (3), Pribék B., Puskás A., Nitsch, illetve Mohácsi N. (2), Rabijász D. 

Érdekesség, hogy a csoportmérkőzések során már találkozott egymással a két együttes, akkor 3–2-re az Apr-Tech FC diadalmaskodott. A döntőt is jobban kezdték, és a kilencedik percben megszerezték a vezetést. A folytatásban azonban a Jóbarátok játékosai zsinórban négyszer a kapuba találtak. Ám ez nem szegte kedvét az Apr-Tech FC játékosainak, hiszen egy gólra felzárkóztak. Ez viszont fel is őrölte az erejüket, aminek következtében a hajrában ellenfelük még kétszer eredményes tudott lenni, így ők vehették át a sorozat győztesének járó serleget. 

A torna legjobb játékosának az ezüstérmes Apr-Tech FC labdarúgóját, Mohácsi Norbertet választották a szervezők, aki sorozatban tizenhat alkalommal talált az ellenfelek kapujába. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában