Röplabda

2022.06.27. 13:54

Két játékost is igazolt a MÁV Előre SC-Foxconn

Az Extraliga acélosabb csapatot igényel a MÁV Előre SC-Foxconn férfi röplabda csapatától. Két játékost is igazoltak a kék-fehérek.

Ferencz Balázs

Radjo Koci

Forrás: Egyesület

A 27 éves albán válogatott Redjo Koçi 27 éves, 203 cm magas nyitásfogadó négyesütő a harmadik légiós a balkáni országból, aki Dávid Zoltán kezei alatt dolgozik majd a MÁV Előre SC-Foxconn alakulatánál. Redjo Koçi korábban játszott Finnországban, Csehországban, Svájcban, Romániában, Ománban, a legutóbbi idényt pedig Szaúd-Arábiában, az Al-Kweldeeh gárdájában töltötte.

Bibók Balázs
Forrás: Egyesület


A rutinos albán mellett egy 23 esztendős magyar bajnok is érkezett a MÁV Előréhez. A feladóátló, Bibók Balázs a GreenPlan-VRCK-tól szerződött Fehérvárra. A kazincbarcikai nevelésű röplabdázó öt éve tagja a Vegyésznek, a MÁV lesz pályafutása második klubja. Legnagyobb sikerét a 2018/2019-es bajnokságban érte el, amikor megnyerte az Extraligát klubjával. A legutóbbi szezonban negyedik lett az élvonalban, a bronzcsatában is játéklehetőséget kapott, mint ahogy a nemzetközi Challenge Kupában szintén pályára lépett. A Magyar Kupában ezüst- és bronzéremmel büszkélkedhet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában