Futsal

2022.06.08. 11:35

Egy zaklatott idény szép befejezése

A futsal NB II Nyugati csoportjában a 10. fordulójával befejeződtek a küzdelmek, a Dunaújváros Futsal együttese megőrizte veretlenségét, a nyolcadik meccsét is hozta a már kieső KISÉP Futsal Szigetszentmiklós ellen, és a 3. helyen zárta az Alsó-házi pontvadászatot.

Káldor András

A Dunaújváros Futsal csapata

Forrás: A klub

KISÉP Futsal Szigetszentmiklós - Dunaújváros Futsal 3-5 (1-3)
Vezette: Kondákor Márk – Muhari Gergő – Kiss Gergő
KISÉP Futsal Szigetszentmiklós: Tövisháti – Tősér, Nagy R., Csapó 1, Szabó B. Csere: Kovács A. 1, Tánczos, Maczinkó 1. Vezetőedző: Nagy Roland
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Csányi 3, Szili, Boldizsár 1, Godslove 1. Csere: Bán (kapus), Gubits, Agárdi, Facskó, Dobrovitz, Béni. Vezetőedző: Facskó József.
Jól kezdett az újvárosi gárda, és már a 2. percben a vendéglátók hálójában táncolt a labda Csányi Dávid lövése után. Csányi azonban nem elégedett meg ennyivel, és a 12. percben duplázott. Bár a hazaiak Maczinkó Roland révén szépítettek, a szünetre Boldizsár Csaba visszaállította a kétgólos előnyt. A pihenő után Csányi újfent betalált, igaz ezt követően szentmiklósiak kétszer is eredményesek voltak, de Egejuru Godslove Ukwuoma a hajrában végképp elvarrta a szálakat.  
Csányi Dávid 28 találatával az NB II góllövőlistájának 4. helyén végzett, egyetlen találattal lemaradva a 3. helyről.
A Dunaújváros Futsal pedig a pocsékul záruló alapszakasz után már jobban teljesített a rájátszásban, és magabiztosan harcolta ki a folytatást az NB II-ben.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában