Foci

2022.06.27. 14:35

Csatár érkezett az Aqvital FC Csákvárhoz

A Merkantil Bank Liga új szezonjára készülő Aqvital FC Csákvár játékoskeretébe is megindult a mozgás az elmúlt napokban. Csatárposzton érkezőről és távozótól is hírt adott a Fejér megyei klub.

Beke Zsombor

Forrás: Pusztai Sándor / Kelet Magyarország

Tóth Balázs vezetőedző vezetésével már a második héten tart a csákváriak felkészülése. A keret még viszonylag foghíjas, hiszen a Puskás Akadémia egyfajta fiókcsapataként is működő együttese a fiatalok egy részének a jövője még kérdéses a kölcsönszerződések lejártával. A klub vezetősége folyamatosan dolgozik a csapat összerakásán, a múlt héten Torvund Alexander és Karacs Dániel maradását jelentette be az AFC. A legfrissebb hírek pedig a támadószekciót érintik. Csákvárra teszi át székhelyét Hornyák Marcell. A 28 éves csatár az előző idényben Miskolcon kevés játéklehetőség mellett három gólig jutott, előtte 2018 és 2021 között Nyíregyházán 86 bajnoki mérkőzésen 41 találatot szerzett.

Távozó is akad a csapattal kapcsolatban. Nem Csákváron folytatja pályafutását Takács Tamás, aki 13 gólig jutott az előző szezonban. A rutinos támadó a hírek szerint a szintén másodosztályú Kazincbarcikához igazol. Pénteken az Iváncsa ellen játssza első felkészülési találkozóját a Csákvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában