Foci

2022.05.31. 12:13

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi futsalosok

A futsal NB II Nyugati csoportjának Alsóházának 9. fordulójában a Dunaújváros Futsal együttese a listavezető PTE-PEAC-B Build&Trade csapata ellen szinórban a hetedik mérkőzésén maradt veretlen, és kétgólos vezetése után döntetlent játszott.

Káldor András

Forrás: Pexels

A 8. percben Boldizsár Csaba és Egejuru Godslove Ukwuoma szép összjátékából Boldizsár talált be, 1-0. A 13. percben Vénosz Soma 9 méteres lövéssel szépített, 1-1. A 19. percben Kiss Patrik jól eltalált lövése talált utat a pécsiek hálójába, 2-1. Majd a 22. percben Csányi Dávid szabadrúgásból növelte kettőre az újvárosiak előnyét, 3-1. Aztán a 24. percben Koronics Máté egy lepattanó labdát vágott a hálóba, 3-2. Nem tudta kihúzni azonban a vendéglátó gárda, ugyanis a 38. percben egy kontratámadás után ismét Vénosz volt eredményes, 3-3. A 10. fordulóban, pénteken a Kisgép Szigetszentmiklós ellen lépnek pályára Facskó József tanítványai.

Dunaújváros Futsal - PTE-PEAC-B Build&Trade 3-3 (2-1)
Vezette: Nyekita Benjamin – Kondákor Krisztián – Urgyán Antal


Dunaújváros Futsal: Bán – Csányi 1, Szili, Boldizsár, Godslove 1. Csere: Cseresnyés (kapus), Gubits, Kovács, Tóth, Dobrovitz, Németh, Villám, Kiss P. 1, Béni. Vezetőedző: Facskó József.  


PTE-PEAC-B  Build&Trade: Molnár M. – Koronics 1, Bartal, Vénosz 2, Romvári. Csere: Wilkesz, Udvardi, Forró, Njodo, Kovács A. Vezetőedző: Élő Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában