Gratulálunk!

2022.05.11. 14:23

Több érem is került a fehérvári mászók puttonyába

Nehézségi Magyar Kupa-fordulót rendeztek április utolsó hétvégéjén Vas megye székhelyén, a versenyzők köteles biztosítás mellett igyekeztek minél jobb eredményt elérni.

Krebsz András

Forrás: Egyesület

A székesfehérvári mászók közül az ifjúsági B korcsoportot (2007-2008-ban születettek) megnyerő Zsákai Eszter (Mozogj Kreatívan SE) öröme lehet a legnagyobb, aki a nyílt női mezőnyben is jól szerepelt és az előkelő második helyet kaparintotta meg. Ugyancsak ezüstéremmel térhetett haza a serdülők (2009-2010-ben születettek) között versenyző Fürstner Leon (SZHSK), de a szintén ebben a korcsoportban mászó, a lányok mezőnyében bronzérmet szerző Domahidy Kata (Mozogj Kreatívan SE) sem szomorkodhat. Éppen csak lecsúszott a dobogóról az ifjúsági A korcsoportban (2005-2006-ban születettek) induló Kovács Samu (Mozogj Kreatívan SE), aki a férfiak mezőnyében a 16. pozíciót szerezte meg. A Rotpunkt Sziklamászó Egyesület színeiben versenyző Sarok Bence az ifjúsági B mezőnyben 7., a férfiak között a 21. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában