Futsal

2022.05.24. 14:57

Tizet hintettek az újvárosi futsalosok

A futsal NB II Nyugati csoportjának Alsóházában a 8. fordulóban a Dunaújváros Futsal ellentmondást nem tűrő sikert aratott a Nagykanizsa Futsal Club csapata ellen.

Káldor András

Illusztráció

Dunaújváros Futsal - Nagykanizsai Futsal Club 10-0 (3-0)
Vezette: Hartung – Fehérvári – Topálszki
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Csányi 1, Ivacs 1, Boldizsár 1, Godslove 1. Csere: Bán (kapus), Gubits 1, Kovács K. 2, Tóth Á., Szili, Németh, Villám 1, Perjési, Kiss P. 2. Vezetőedző: Facskó József.
Nagykanizsai Futsal Club: Szőke – Takács D., Németh M., Bölcz, Millei. Sportigazgató: Várhidi Péter

Az első húsz percben látszott, hogy a meglehetősen szűkös kerettel érkező vendégek arra törekedtek, amíg lehet ússzák meg kapott gól nélkül a meccset. Aztán nem nagyon tudták megállítani a hazai rohamokat, bár az első félidőben még csak háromszor találtak be a piros-fehérek. A fekete leves azonban a szünet után jött számukra, ekkorra már meg is fogyatkoztak egy kiállítás után, és innentől már nem volt megállás, beindult a hazai henger, melynek vége kiütésés újvárosi győzelem lett. Ezzel a sikerrel tabella harmadik helyére jött fel a Dunaújváros Futsal, amely jövő hétfőn a PTE-PEAC csapatát fogadja. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában