Jégkorong

2022.05.16. 18:55

Stipsicz Bence is marad

A Hydro Fehérvár AV19 magyar magja újabb névvel vált acélosabbá, Stipsicz Bence 1+1 évvel meghosszabbította szerződését.

Beke Zsombor

Forrás: FMH Archív (FG)

A magyar válogatott védő a 2017/2018-as szezonban érkezett Székesfehérvárra, azóta 210 találkozón viselte a Volán mezét, ezeken 68 pontot jegyzett. A 25 éves játékos válla az előző szezon elején megsérült, így Stipsicznek mindössze két mérkőzés jutott a 2021/2022-es kiírásban.
– A rehabilitáció szerencsére már az utolsó fázisában van, a héten már kontaktedzésen kezdhetek részt venni az orvosok engedélyével. Remélhetőleg a rehabilitáció jól sikerült, nagyon sokat köszönhetek Varró Tinának a sok munkáért, és úgy érzem szépen lassan visszatért minden a helyére a vállamban. Azzal, hogy ez a szezon teljesen kimaradt, a klubbal közösen így döntöttünk, hogy még egy évet, kvázi a kimaradt évvel, meghosszabbítjuk a szerződésem. Nagyon szeretek ebben a csapatban játszani, és látom, hogy évről évre jobbak vagyunk, mindenképp az a célom, hogy úgy térjek vissza, hogy minél többet tudjak segíteni a csapatnak – nyilatkozta a klub honlapjának a magyar hátvéd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában