NB III.

2022.05.30. 16:00

Nyolc találatot hozott Sóstón a megyei rangadó

Az NB III 38. fordulójában a Nyugati csoport megyei rangadójára került sor a szezon zárásaként. A Mol Fehérvár FC és az idén remek idénnyel kirukkoló Bicskei TC gólokban gazdag mérkőzést játszott.

Káldor András

Rónaszéki Botond (piros, MOl Fehérvár II) és Mlinárcsik Áron harca a labdáért

Forrás: Tóth Gabriella

Mol Fehérvár FC II (11.) – Bicskei TC (6.) 4-4 (2-2)

Vezette: Nagy Attila

Mol Fehérvár FC II: Hajdu - Rónaszéki, Dénes (Lehota), Pető M., Dékei (Dinnyés) - Singh (Csepregi), Berekali, Forgó, Mohl - Tóth T. V. (Hajdinger), Papp M. Vezetőedző: Szalai Tamás

Bicskei TC: Szűcs L. - Pekowski, Mlinárcsik, Vékony, Gaszner - Bori, Dencinger, Kincses – Vörös (Lencsés), Sóron, Molnár A. (Németh J.) Vezetőedző: Csordás Csaba

Gól: Dénes (1., 70.), Singh (7.), Dékei (58.), ill. Németh J. (78., 93.), Molnár A. (35.), Kincses (45.)

A vendéglátók kapujában a 16. életévét két héttel ezelőtt betöltő Hajdú Csanádnak szavazott bizalmat Szalai Tamás vezetőedző. Szakadó esőben, és villanyfényben kezdődött a találakozó, melynek az 1. percében Berekali Márk beadását Dénes Csanád Vilmos fejelte védhetetlenül a kapuba, 1-0. A 7. percben Pető Milán hozta játékba a 16-oson belül Singh Armaant, aki 6 méterről a bal kapufára lőtte a labdát, amely onnan a hálóba pattant, 2-0.

A 20. percben Kincses Márk futtatta Jan Pekowskit, a jobb oldali beadást az alap vonalon túlra mentették a hazai védők, a szögletet követően Kincses földre került, de a játékvezető csak újabb sarokrúgást ítélt.

A 37. percben a 16-oson belül az üresen hagyott Molnár Attila 13 méterről csavart a kapuba, 2-1. A 45. percben Vékony Viktor indítását Sóron Tibor visszafejelte Kincseshez, aki 15 méterről akrobatikus mozdulattal ballal a bal felső sarokba lőtt, 2-2.

Az 58. percben Dékei Márk 25 méterről életerős lövés eresztett meg, a labda Kincsesen még megpattant, így az védhetetlenül vágódott Szűcs Lajos kapujába, 3-2. A 70. percben Rónaszéki Botond szerzett labdát a saját térfelén, majd Papp Milánt indította, aki két szép csel után Hajdinger Zoltánt ugratta ki, ő önzetlenül a mellette érkező Dénes Csanádot hozta játékba, aki 10 méterről lőtt az üres kapuba, 4-2. A 84. percben Dencinger Norbert vezette fel a labdát, jó ütemű átadása után Németh János ballal, 16 méterről a bal felső sarokba lőtt, 4-3. A 93. percben Gaszner Roland hozta játékba Nemethet, aki 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, úgy, hogy a középkezdésre már nem maradt idő, 4-4.

A találkozó után szezonzáró vacsorán vett részt a Vidi II, melyen Szalai Tamás vezetőedző és Sallói István sportigazgató közösen értékelték az NB III-as együttes idényét. A piros-kékek június 20-án kezdik el a nyári felkészülést a következő szezonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában