Labdarúgás

2022.05.14. 17:30

Megyei rangadó előtt állunk

Az NB III.-ban a 36. forduló összecsapásaira kerül sor az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

Legutóbb a piros-fehér csapatok rangadóját a Dunaújváros (fehér) nyerte Iváncsán

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP-CSOPORT 

2022. május 15., 17.00 Dunaújváros FC (3.)– Iváncsa KSE (5.) Novemberben Székely Benedek találata döntötte el az újvárosiak javára a találkozót. Akkor az Iváncsa KSE még a tabella közepe táján helyezkedett el, ám jelenleg vendégeik akár még pontokat is vihetnek el riválisuktól. 

NYUGATI CSOPORT 

2022. május 15., 11.00 MOL Fehérvár FC II. (10.)– Érdi VSE (12.) A hat mérkőzés óta veretlen Vidi II. tovább szárnyalhat a héten edzőváltáson átesett vendékkel szemben. 

2022. május 15., 17.00 Balatonfüredi FC (14.)– Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (19.) A két tóparti gárda közül a vendéglátók állnak jobban, bár az „odavágón” nem jutottak dűlőre. Az 1-1-re végződő összecsapáson, Agárdon közel nyolcvan percig vezetett a hazai együttes. BVSC-Zugló (2.)– Bicskei TC (5.) 

A fővárosi gárdának még matematikailag van esélye a bajnoki címre, ám ehhez feltétlenül be kell gyűjtenie a három pontot. Az idei pontvadászatban remek eredményekkel kirukkoló Bicskei TC azonban novemberben 2-1-re legyőzte a vasutasokat, ezek alapján Csordás Csaba csapata reménykedhet a pontszerzésben. 

2022. május 15., 18.00 Kaposvári Rákóczi (11.)– Puskás AFC II. (6.) A PAFC II. 4-0-ra győzte le a zöld-fehéreket Weslen Junior kettő, valamint Magasföldi József és Jevhenyij Kicsun találataival. A házigazdák nem verhetetlenek a „Cukorgyári Gödörnek” nevezett pályán, szinte teljesen azonos a hazai és idegenbeli meccseken szerzett pontjaik száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában