Egyenlítettek

2022.05.10. 14:32

Ismét ikszeltek a dunaújvárosi futsalosok

A futsal NB II Nyugati csoportjának Alsóházi rájátszásának 6. fordulójában a Dunaújváros Futsal csapata a hajrában egyenlítette ki hátrányát a Sárvári Futsal ellen.

Káldor András

Csányi Dávid (piros) ezúttal nem talált be

Forrás: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros Futsal - Sárvári Futsal 1-1 (0-1)
Vezette: Kakuk Szabolcs – Aczél Tibor – Minda Gábor
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Csányi, Boldizsár, Villám, Godslove. Csere: Bán (kapus), Tóth Á., Béni, Kovács K., Gráczer, Szili, Ivacs 1, Németh T., Dobrovitz. Edző: Facskó József.
Sárvári Futsal: Soós – Lőrincz 1, Nagy M., Fábián, Halmos. Csere: Gyenese.


A legutóbbi fordulóban győzelmet szalasztott el a házigazda 3-1-es vezetése után a sereghajtó Kisgép Futsal Szigetszentmiklós ellen, most azonban jóval erősebb együttes érkezett a Dunaújvárosi Egyetemi csarnokba. A Sárvár Futsal ugyan meglehetősen tartalékos volt, mindössze egy cserét neveztek.
Már az első félidőben több kecsegtető lehetőséget elpuskáztak a piros-fehérek, Boldizsár Csaba, Egejuru Godslove Ukwuoma, és Csányi Dávid is feliratkozhatott volna a góllövők közé. A Sárvár viszont az első adandó alkalommal kihasználta a hazai védekezés bakiját, és Lőrincz Dávid révén előnnyel mehetett a szünetre, 0-1. A pihenő után lendületben maradtak a hazaiak, ám továbbra is hadilábon álltak a helyzetek értékesítésével, egészen a 37. percig, amikor Ivacs Gábor lőtt be egy kipattanó labdát, 1-1. Az újvárosiak legközelebb pénteken a BAK csapatához látogatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában