Hét találat a hétközi meccsen

2022.05.18. 13:58

Hiába lőtt hármat a Lajoskomárom

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójából elmaradt mérkőzés pótlását komoly pengeváltások után a Bodajk SE nyerte a Lajoskomárom ellen.

Káldor András

Nem véletlenül örülnek a bodajki játékosok, hiszen hátrányból fordítottak, majd ezt követően nyerték meg a meccset

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Bodajk SE – Lajoskomárom 4-3 (1-1)
Bodajk, 80 néző.
Vezette: Jónás Péter.
Bodajk SE: Hornich – Orosz, Rózsás, Kocsis D., Molnár M. - Kurcz (Takács V.), Arany S. (Klein), Kővári B., Katóka R. (Molnár T.) - Nagy F., Dreska. Vezetőedző: Takács Viktor
Lajoskomárom: Barabás – Szakáts, Labossa, Sári, Gergye – Simon Gy., Victor, Dopuda, Szenyéri - Németh Á., Jakab. Megbízott edző: Dopuda Igor
Gól: Kővári B. (23.), Katóka R. (51.), Kocsis D. (53.), Takács V. (68.), ill. Sári (45.), Simon Gy. (49.), Victor (64.)
Jók: Kocsis D., Takács V., Kővári B., ill. Simon Gy., Victor


A 20. percben egy jobb oldali szabadrúgás után a kipattanó labdát Katóka Richárd 16 méterről a felső lécre bombázta, a kipattanót Kővári Balázs vágta a léc alá, 1-0. A 24. percben Kővári a gólvonalról mentett Sári Márk elől. A 44. percben viszont Sári egy, a kapusról kipattanó labdát kotort a hálóba, 1-1. A második félidő is rosszul indult a vendéglátók számára, mert a 48. percben Simon Gy. gurította el a labdát 13 méterről Hornich Bálint mellett, 1-2. Nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt a Bodajk, és négy perc alatt megfordította az állást. Előbb Nagy Ferenc ugratta ki Katókát, aki 12 méterről kilőtte a jobb alsót, 2-2, majd Kocsis Dominik 16 méterről lőtte ki szintén a jobb alsó sarkot, 3-2. Nem adták fel a vendégek, a 64. percben egy ártalmatlan szituációnál kezezést látott a játékvezető, és büntetőt ítélt. A 11-est Victor Michel értékesítette, 3-3. A 68. percben ugyanez játszódott le a másik oldalon is, ezt a büntetőt Takács Viktor lőtte be, 4-3. A Bodajk SE hosszabb kispadjának köszönhetően tudta megnyerni ezt a mérkőzést.
Tudósított: Kovács Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában