Hydro Fehérvár AV19

2022.05.23. 18:37

Érkező a hátvédeknél

A Hydro Fehérvár AV19 Ben Betker személyében megnevezte az ICEHL-keret hetedik hátvédjét.

Beke Zsombor

Forrás: A klub

A kanadai hátvéd jó fizikummal rendelkezik, 197 centiméterével és 103 kilogrammos súlyával fizikálisan is könnyen felveszi majd a versenyt a csatárokkal. Betkert 2013-ban a hatodik helyen draftolták, majd a tengerentúli évek után 2019-ben tette át székhelyét Európába, ahol 2020-ban Szlovákiában megnyerte a Tipsport Ligát a HKM Zvolen gárdájával. A tavalyi idényt az Innsbruck csapatánál töltötte, ahol 49 találkozón 13 pontot szerzett.

– Amikor Kevin Constantine volt az edzőm, megnyertük azt a divíziót, szóval Fehérvárra is azért érkezem, hogy segítsek a csapatnak bajnokságot nyerni” – mondta a klub holnapjának az új érkező, aki 2013 és 2015 között juniorkorú játékosként dolgozott már együtt a Volán vezetőedzőjével. – Nagyon várom az új szezont, hiszen Fehérváron játszani mindig különleges élmény volt ellenfélként, bár szerintem most, hogy a ’jó’ oldalon állok majd, jobban fogom élvezni. Nemrég már megtapasztaltam, milyen érzés bajnokságot nyerni, ezt a sikeres szériát szeretném folytatni a Hydro Fehérvár AV19 csapatában is.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy a tavalyi gárda erőssége, Josh Atkinson a DEL-ben vitézkedő Bietigheim Steelersben folytatja pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában