Foci

2022.05.21. 13:15

A PAFC II. beérheti a Bicskét

Az NB III-ban a 37. forduló összecsapásaira kerül sor az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

A novemberi ködben a Veszprém (p.) nyert Sóstón

Forrás: Fehér Gábor / FMH

KÖZÉP CSOPORT 
2022. május 22., 17.00

Iváncsa KSE (6.)–FC Da­bas (14.) 
Az őszi összecsapáson magabiztos, már-már kiütés jellegű, 5-0-s győzelmet aratott az FC Dabas az akkor még meglehetősen lejtmenetben levő Fejér megyei legénység felett. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, változtak a pozíciók, és ezeket figyelembe véve az esély a sikerre ezúttal a házigazdák oldalán van. 

MTK Budapest II. (10.)–Dunaújváros FC (3.) 
Szinte ugyanúgy álltak a felek a 18. fordulóban is a tabellán, mint jelenleg. Az újvárosiak a mérkőzés 94. percéig a kezükben érezhették a győzelmet, ám ekkor Csernák Kristóf eloszlatta ebbéli álmaikat, és kiegyenlített (2-2). Legutóbb a megyei rangadót a Dunaújváros nyerte az Iváncsa ellen, míg a fővárosiak hazai pályán kaptak ki 3-2-re ugyancsak a hajrában a Ceglédi VSE-től. A rutin a vendégek, míg a fiatalos lendület a kék-fehérek mellett szól. 

NYUGATI CSOPORT 
2022. május 22., 11.00 

Puskás AFC II. (6.)– BVSC-Zugló (2.) 
A múlt héten eldőlt, hogy a BVSC-Zugló nem jut fel az NB II.-be, hiába győzte le a Bicske csapatát, míg a PAFC II. egy ponttal tért haza az egykor oroszlánbarlangnak számító kaposvári stadionból. Ősszel a Szőnyi úton biztos, 2-0-s hazai győzelem született, most azonban kiegyenlített csatára van kilátás. 

2022. május 22., 17.00 

VLS Veszprém (3.)–Mol Fehérvár FC II. (10.) 
Mindig szoros, jó meccset játszik egymással a két csapat, nem volt ez másként ősszel sem, amikor mindössze egy találat döntött a Veszprém javára. A két korábbi Vidi-játékos dirigálása alatt mindkét gárda markáns tagja lett az osztálynak, és ez meg is látszik az eredményeiken. A Vidi II. mostanában jó eredményekkel rukkolt ki, de ellenfelüket nehéz elkapni hazai pályán, bizonyítja ezt, hogy csak egyszer kaptak ki.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (19.)–Tarr Andráshida SC (20.) 
Kiesési rangadóra kerül sor a Parkerdőben. Az már korábban eldőlt, hogy ez a két csapat búcsúzik a harmadik vonaltól, ám nagy valószínűséggel a tóparti alakulat utolsó hazai mérkőzésén győzelemmel zárna. A novemberi „odavágón” nem született gól, ezzel inkább a zalaiak egyeznének ki vasárnap.

2022. május 22., 18.00 

Bicskei TC (5.)–FC Nagykanizsa (9.) 
Az őszi összecsapáson Só­ron Tibor még az első fél­idő lefújása előtt betalált, és ez a gól jelentette a Bicskei TC győzelmét. Az egész idényben jól teljesítő sárga-kékek szépen szeretnének búcsúzni a hazai szurkolóktól, és egy újabb három pont még feljebb repíthetné őket a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában