NB II

2022.04.22. 22:32

Vízválasztó mérkőzés előtt a kézisek

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 19. fordulójában az albások nagy lépést tehetnek a felsőházi helyük bebiztosítása érdekében.

Krebsz András

Habár a szünet előtti fordulóban Szigetszentmiklóson sima vereséget (39-27) szenvedett az Alba-MÁV Előre legénysége, a Grőber Mátyás, Madár Imre páros által irányított alakulat továbbra is csak két pont távolságnyira van a dobogótól a Déli-csoportban.

Kanyó Bencéék jelenleg a 6. helyen állnak, szombat délután pedig a 7. pozíciót elfoglaló Dabas U23-as csapata látogat Székesfehérvárra. Vendégsiker esetén helyet cserél egymással a két gárda, ám a fehérváriak visszavágnának az őszi szoros fiaskóért (25-23) és tovább harcolnának a bronzéremért. A mérkőzés 17.30-kor kezdődik a VOK-ban.

Továbbra is pont nélkül áll a Martonvásári KSE, Kurán István tanítványai a tavaszra megtáltosodó, ám még így is csak a 10. helyen tanyázó TFSE együttesét fogadja szombaton 18.30-tól a Tóth Iván sportcsarnokban.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában