Labdarúgás

2022.04.17. 19:03

Nem született gól a PAFC-Kisvárda bajnokin

A labdarúgó NBI. 28. fordulójában a második és harmadik helyezett csapat rangadója a vártnál alacsonyabb színvonalat hozott.

Németh Krisztián

Az első játékrészben 1-1 nagyobbnak mondható helyzetet regisztrálhattunk, a meccs nagy részén a PAFC többet tett a gólszerzésért, de a hajrában már árnyaltabbá vált a kép. Pedig ahogy az 57. percben Skribek Alen lekapta a levegőből a kapuhoz közel Lucinao Slagveer labdáját az talán gólt is érdemelt volna, de a fiatal támadó a blokkba rúgta a labdát. Hogy melyik csapatnak szólt a tribünről érkező "ébresztő" felszólítás nem tudjuk, de a játék képe alapján mindkét együttes magára vehette volna. A meccslabda a Kisvárdánál volt, a rendes játékidő utolsó másodperceiben Navratil lövése Spandleren irányt változtatott, Tóthnak a bal alsó sarokból kellett kikaparnia a labdát.   

A Puskás Akadémia előnye továbbra is két pont a Kisvárda előtt (a szabolcsiak hét pontra vannak a MOL Fehérvártól), a Ferencváros újabb bajnoki címe pedig egyre biztosabbnak tűnik, mivel már 11 pont előnnyel vezet a PAFC előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában