Foci

2022.04.27. 10:26

Igen fontos pontot raboltak a dunaújvárosi futsalosok Baranyából

A futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában a Dunaújváros Futsal csapata a 4. fordulóban az eddig pontveszteség nélkül álló PTE PEAC együttese ellen kétszeri vezetés után játszott döntetlent.

Káldor András

A pirosban játszó Dunaújváros Futsal csapata jól helytállt az mérkőzés esélyesének számító PTE-PEAC ellen

Forrás: Laczkó Izabella / DH

PTE PEAC - Dunaújváros Futsal 2-2 (0-0)
Vezette: Bordás – Bereczki – Aczél


PTE PEAC: Molnár M. – Koronics, Tóth A., Bartal 1, Vénosz. Csere: Király (kapus), Forró, Füzes 1, Koller, Romvári. Edző: Élő Tibor
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Csányi, Szili, Boldizsár 1, Godslove 1. Csere: Bán (kapus), Béni, Gráczer, Kiss, Facskó, Dobrovitz. Edző: Facskó József.


Az első húsz percben bár mindkét csapatnak akadtak lehetőségei a hálók érintetlenek maradtak, megremegtek a lábak a kapu előtt. A 33. percben aztán Egejuru Godslove Ukwuoma góljával megszerezte az Újváros a vezetést, 0-1. Igaz ez tiszavirág életűnek bizonyult, mivel egy perc elteltével egyenlített a PTE-PEAC Bartal Bence találatával, 1-1. Boldizsár Csaba azonban nem hagyta annyiban, és újból előnyhöz juttatta a piros-fehéreket a 37. percben, 1-2. Szinte lekopírozták a hazaiak az első gól annyiban, hogy rögtön érkezett részükről a válasz, Füzes Dávid alakította ki a végeredményt, 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában