Fürstner Leon nyakába aranyérem került

2022.04.10. 21:52

Érmes fehérvári falmászók a budapesti seregszemlén

Április első hétvégéjén falmászó Magyar Kupa-fordulót rendeztek a fővárosban, a 7. Monkey Maraton névre hallgató boulder versenyen két fényesen csillogó medál ütötte a fehérvári mászók markát.

Krebsz András

A köteles biztosítás nélkül zajló megmérettetésen nyílt férfi kategóriában Kovács Samu (Mozogj Kreatívan SE) a 27., Nagy Levente (Mozogj Kreatívan SE) a 70., Hegedüs-Krisó Dénes (Rotpunkt) a 71., Takács Kristóf (Mozogj Kreatívan SE) a 74., Sarok Bence (Rotpunkt) a 75., Kukoda Károly (Mozogj Kreatívan SE) a 91. helyen végzett.

A nőknél Imre Léna (Mozogj Kreatívan SE) a 15., Zsákai Eszter (Mozogj Kreatívan SE) a 18., Müller Ágnes (Mozogj Kreatívan SE) a 21., Juhász Tamara (Rotpunkt) a 29., Forgács Eszter Evelin (Rotpunkt) a 32., Sarok Eszter (Rotpunkt) a 37., míg Szappanos Ágnes (Mozogj Kreatívan SE) az 50. pozícióban zárt.

Junior korcsoportban Nagy Levente a 12., Takács Kristóf a 13., a hölgyeknél Forgács Eszter Evelin a 8. legjobb eredményt érte el. 

Ifjúsági “A” korosztályban Kovács Samu a 7., ifjúsági “B” mezőnyben Hegedüs-Krisó Dénes a 11., Sarok Bence a 13., míg a lányoknál Zsákai Eszter a 6., Juhász Tamara a 10. helyen fejezte be a viadalt.

A serdülők mezőnyében Fürstner Leon (SZHSK) aranyérmet nyert, Smakaj Dániel Driton (Mozogj Kreatívan SE) a 4., Szász Attila (Mozogj Kreatívan SE) az 5., Tóth Vince (Mozogj Kreatívan SE) a 13., Kovács Benedek (Mozogj Kreatívan SE) a 19., Kertai Zalán (Mozogj Kreatívan SE) pedig a 21. pozíciót kaparintott meg. A lányoknál Domahidy Kata (Mozogj Kreatívan SE) ezüstérmet nyert, Varga Kata (Mozogj Kreatívan SE) a 16., Mezősi Hanna a 21. helyen zárt.

Gyerek korcsoportban Németh Levente (Rotpunkt) a 8., Elekes Benedek (Mozogj Kreatívan SE) a 9., Szentes Ákos Benedek (Mozogj Kreatívan SE) a 10., a lányoknál Gájásy Petra (Mozogj Kreatívan SE) pedig a 31. eredményt érte el.

A minik között Nosal Benedek (Mozogj Kreatívan SE) a hatodikként, a lányoknál Kalmár Zsófia (Mozogj Kreatívan SE) kilencedikként zárt. A seniorok mezőnyében Kukoda Károly a 16., a hölgyeknél Szappanos Ágnes a 4. pozíciót szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában