Kézilabda

2022.04.15. 16:21

Elhozta a pontokat az Alba Fehérvár KC

A női kézilabda NB I K&H Liga 22. fordulójában az Alba Fehérvár KC „négypontos”, rendkívül kiélezett mérkőzésen győzte le a Moyra-Budaörs Handball együttesét.

Káldor András

Bardi Fruzsina (fekete) sokat dolgozott a falban, háromszor volt eredményes

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Moyra-Budaörs Handball – Alba Fehérvár KC 26–27 (13–14)
Budaörs, 550 néző.
Vezette: Andorka, Hucker.
Budaörs: Varjas-Sipeki – Szabó-Májer 2, Smid, Zsigmond V. 2, J. Agbaba 1, Jovovics 7, Braun 1. Csere: Vártok R. (kpus), Schneider 5 (1), Mlinkó, Nagy Lívia, Szabadfi 1, Palotás 5, Tóth M. 2, Kiss M., Szalai-Szita. Edző: Buday Dániel
Alba Fehérvár KC: Tóth Nikolett 1 – Töpfner 4 (2), Afentaler 2, Besszer 5, Varga E. 3, Utasi 5, Takó 1. Csere: Kubina (kapus), Boldizsár 1, Ojama, Bardi 3, Gerháth K. 2, Szarka A., Domokos D. Edző Józsa Krisztián
Kiállítások: 6, ill. 2 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2


Mindkét csapatnak lett volna esélye a győzelemre, és a döntetlenre egyaránt. Nem véletlenül értékelte hasonlóan ezt Józsa Krisztián az Alba Fehérvár KC vezetőedzője.
 

– Végig kiélezett találkozó volt, viszont a végjátékban a szerencse is mellénk állt. Az akarat és a szív diadala ez, amely az első idegenbeli sikerünk az idényben, megpróbáljuk kiélvezni - fogalmazott.
 

A kapuban Kubina Molli hetek óta élvezi a bizalmat, és Tea Pijevic sérülése miatt egyre nagyobb szerep hárul rá is. - Az első félidő talán könnyebb volt, de a végén sokat hibáztunk, de örülünk annak, hogy nyerni tudtunk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában