Az év egyik legfontosabb versenyén szerepelnek

2022.04.05. 17:48

Bronzérmet úsztak az orkás lányok

A Duna Arénában megkezdődtek a jubileumi, XXX. Országos Szinkronúszó Bajnokság. Az Orka SE egy bajnoki bronzéremmel gazdagodott.

Ferencz Balázs

Forrás: A klub

Két hétvégére nyújtja a Magyar Szinkronúszó Szövetség az idei, jubileumi országos bajnokságot. A viadal azonban nem csupán a magyar egyesületek csapatait versenyezteti, a honi bajnokság nyílt, így több nemzet szinkronúszói is medencébe ugorhatnak az impozáns uszodában.

 

A megmérettetés a junior korosztály versenyeivel rajtolt az elmúlt hétvégén. A mezőnyben öt külföldi egyesület szerepelt. Természetesen az Orka SE versenyzői is az idény egyik legfontosabb versenyeként tekintettek az ob-ra. A Balogh Zsuzsanna, Baranyai Magda, Burger Ágota, Csizmadia Nikolett, Földi Zsóka, Grozeva Szonja, Mészáros Emese, Poór Dóra, Süveg Anna, Tóth Bettina összetételű fehérvári csapat a junior kombináció nyílt összetett viadalában a kilencedik helyen zárt, míg a magyar bajnoki összevetésben a nyolcadik helyet szerezték meg Trungel Viktória tanítványai.

Forrás: A klub

Ugyancsak Trungel Viktória készítette fel az orkás junior párost. Ebben a kategóriában nagy volt az öröm a megmérettetés végén, hiszen a Mészáros Eszter, Szabó Virág kettős az Open hetedik pozíciója mellett a magyar bajnokság értékelésében bronzérmet nyert.

 

Az Orka SE szinkronúszói az április 9-10-i hétvégén az utánpótlás és a felnőtt mezőnyben mutathatják be kűrjeiket a Duna Arénában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában