A sportolók értékelnek

2022.03.02. 07:05

Várják a sportos rajzpályazatokat

Az Alba Fehérvár férfi kosarasai és az Alba FKC női kézisei ismét meghirdették a rajzpályázatot, általános iskolásoknak.

Beke Zsombor

Az ötlet a kosaras klub munkatársa, Horváth Éva fejéből pattant ki nyolc évvel ezelőtt, hogy a férfi kosárlabdázók pályázatot hirdetnek sportszerető nebulóknak. Később bővült a paletta, a női kézilabdázókról készült alkotásokat is beküldhették a jó kézügyességgel rendelkezők. Az akció mindössze tavaly maradt el a pandémia miatt, ezúttal új kategóriákkal nőttek a rajzolni és festeni vágyó gyerekek lehetőségei.

 

A témák között természetesen ezúttal is szerepel a kedvenc kosarasról és kézisről készített alkotás, valamint az egészséges életmód kapcsán is várják a pályaműveket, rajzlapon, vagy kartonpapíron. Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, felhasználó hozzá grafitceruza, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték, akril festék, de lehet kollázs, vegyes technikai megoldás is. Két csoportban hirdetnek végeredményt, 6-9, valamint 10-14 éves korosztályban. A szervezők fotókat is várnak, azzal a kikötéssel, hogy a főhős szerepeljen rajta, a klub kék-fehér színeit viselve. A pályázat határideje április 3., a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a sportolók értékelnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában