Karate

2022.03.18. 15:00

Reichert Jázmin itthon is tarol

Az úgynevezett testpajzs nélküli knockdown-diákolimpia országos döntőjén is kitettek magukért a Vértesi Tömegsport Egyesület karatékái. Reichert Jázmin a testpajzsos versenyt is megnyerte.

Németh Krisztián

Bőke Béla vezetőedző és a csongrádi érmesek, Jázmin az első sorban jobbról a második

Forrás: A klub

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a testvédővel versenyző fiatal karatékák Várpalotán versenyeztek a diákolimpia keretében. A VTE serdülő és gyermek karatékái léptek tatamira Csongrádon, ahol akár a lábat is támadhatják a karatékák. – Az egész csapat jól szerepelt, de kiemelném Reichert Jázmin teljesítményét, aki testvédős és a nélküli küzdelemben is nyert a diákolimpián - tájékoztatott Bőke Béla vezetőedző. - Magasan fölötte volt a mezőnynek, nagyon szépen végrehajtotta a taktikai utasításokat, figyelt az ellenfélre, próbált tudatosan küzdeni. Az ő nevével a nagyobb korcsoportokban is fogunk még találkozni – méltatta a mester tanítványát, aki nemrég Lengyelországban a KWF-világbajnokságon ezüstérmet szerzett. – A vele egy súlycsoportban versenyző Solymosi Sára később kezdett versenyezni, de nagyon szépen jön fel, ezt bizonyítja a Csongrádon elért harmadik helye is. Jót tesz neki, hogy együtt tudnak készülni edzésen. Nemzetközi szinten is megállhatja a helyét. Hozzá kell tennem, a többiek is ügyesek. De nekik még van mit behozniuk technikában, hozzáállásban. 

Eredmények Formagyakorlat: 

Kántor Viktória junior lány, 2. hely. 

Kumite: 

Tóth Alex gyermek II. +50 kg, 1. hely. 

Nagy Daniella serdülő –45 kg, 1. hely. 

Reichert Jázmin serdülő –55 kg, 1. hely. 

Solymosi Sára serdülő –55 kg, 3. hely. 

Vereb Zsolt serdülő –60 kg, 1. hely. 

Králl Máté serdülő –55 kg, 3. hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában