Foci

2022.03.21. 16:37

Nem várt vereséget szenvedett a MOL Fehérvár FC II csapata

Az NB III 26. fordulójában a MOL Fehérvár FC II csapatának nem sok esélye volt az élbolyban levő ETO Akadémia otthonában

Káldor András

A Vidi II (piros) most nem sokat tudott hozzátenni

Fotó: A klub

ETO Akadémia – MOL Fehérvár FC II 6-1 (3-0)
Vezette: Gál Péter


ETO Akadémia: Ruisz (Kantó) – Szabados (Ignácz), Vidnyánszky Á., Pereira (Tullner), Szalka, Szabó T. (Tóth R.), Múcska, Sipőcz, Erdei, Vidnyánszky M., Hanzli (Bakos). Vezetőedző: Király József.


MOL Fehérvár FC II: Gergely – Rónaszéki (Lehota), Hajdinger (Singh), Salacz M. - Kovács I., Berekali, Forgó, Mohl, Balogh M., Bozai (Menyhárt) - Elek, Dinnyés. Edző: Imrik László.


Gól: Erdei (24., 57.), Sipőcz (27.), Múcska (33.), Hanzli (52.), Bakos (77.) ill. Kovács I. (56.).


Ezúttal a beteg Szalai Tamás vezetőedzőt és Papp Milán csapatkapitányt is nélkülözte a fehérvári gárda.. Szalai Tamás helyett Imrik László pályaedző meccselt, aki a szezonban egyszer már sikeresen helyettesítette vezetőedzőt.


A 24. percben egy szép támadás végén Erdei Milán szerzett vezetést, 1-0. Három perccel később Sipőcz  Bence vette be a Vidi II kapuját, 2-0. Majda 33. percben Múcska Vikto r lövését is utat talált a piros-kékek a kapujába 3-0. Szünetben cserékkel próbálta felrázni a csapatot Imrik László és bár ebben a félidőben ők birtokolták többet a labdát, az 52. percben Hanzli Péter is bevette a kaput, 4-0. Néhány pillanattal később Rónaszéki Botond beadását Kovács István váltotta gólra, 4-1, ám a középkezdés után ismét gólt szerzett a Győr, Erdei második góljával 5-1-re módosult az állás. A 6-1-es végeredményt a csereként pályára lépő Bakos Zsombor állította be a 77. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában