A magyarok 23 medált szereztek

2022.03.08. 18:41

Négy éremmel zárt Verbóczki

A szlovákiai településen rendezték meg a szkanderosok Junior Visegrád Gp-jét. A viadalon ott volt Sárosdi Animal SE versenyzője, Verbóczki Luca is, aki összesen négy éremmel a zsebében utazhatott haza.

Beke Zsombor

Forrás: a klub

Ahogy kitavaszodik, úgy a szkanderesek versenynaptára is egyre jobban sűrűsödik. Február végén még az Európa Kupán volt jelenése a sárosdi Verbóczki Lucának és klubtársának, Barzsó Henriettának, előbbi pedig az elmúlt hétvégén már a szlovákiai Alsókubinon versenyzett a juniorok megmérettetésén. A fiatal szkanderes jól szerepelt a Visegrád GP-n, hiszen -60 kilogrammban bal és jobb kézzel is aranyérmes lett, míg +60 kilogrammban ballal bronzérmet szerzett, míg jobbal a dobogó második fokára állhatott fel.

 

– Fogyasztanom kellett a versenyre, de nagyon jó hangulatú viadal volt. Sajnos a kisebb súlycsoportban kevesebb induló volt, mint amire számítottam, így kipróbáltam magam a „nagyobbak” között is. Itt erősebb volt a mezőny és jóval többen is indultak, szinte én voltam a legkisebb, de örülök, hogy helyt tudtam állni.

 

A viadalon Lucán kívül a magyar különítmény is remekelt, hiszen a mieink összesen 23 éremmel zártak Szlovákiában.

A sárosdi szkanderesek nem sokat pihennek, hiszen szombaton már a hazai mezőnyben lesz jelenésük, Madarason rendeznek majd országos bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában