Megyei II.

2022.03.31. 20:33

Megőrzi vajon a Vajta csapata a veretlenségét?

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Déli csoportban Mezőfalván rendezik a játéknap slágermérkőzését, míg az Északiban a Vál csapata Felcsúton bizonyíthat.

Káldor András

A pázmándi Glócz Gábor (7) gólja a Pátka ellen ősszel

Forrás: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT 
Már szombaton rangadóra kerül sor Felcsúton, ahol a tavasszal egy mérkőzés kivételével makulátlan mérleggel bíró Vál együttese vendégeskedik. Ősszel Válon a házigazdák nyertek aránylag magabiztosan, kérdés, hogy a PAFC III., amely amúgy hazai pályán jól szerepel, milyen napot fog ki. A listavezető Csór Truck-Trailer Pákozdon gyarapíthatja pontjai számát, míg a Bakonycsernye előtt is ott a lehetőség, hogy feljebb kússzon a tabellán. A Videoton Baráti Kör idén ugyan hazai pályán nem annyira eredményes, mint idegenben, de így is otthon tarthatja a pontokat a Szár elleni ki-ki meccsen. Nem lesz könnyű dolga a Bicske II. csapatának Fehérvárcsurgón, valamint kíváncsian várjuk, mire megy a Pázmánd SE gárdája a hazai környezetben jó mutatókkal bíró Pátka ellenében.

 

2022. április 3., vasárnap 11.00 
Puskás Akadémia FC III. (4.) – Vál (2.). 

 

2022. április 3., vasárnap 16.30 
Pákozd (12.) – Csór Truck Trailer (1.), Pátka (7.) – Pázmánd SE (13.), Videoton Baráti Kör (9.) – Szár (8.), Fehérvárcsurgó (10.) – Bicske II. (5.), Etyek (11.) – Bakonycsernye (6.), Herceghalom (3.) – Pusztavám-Jüllich (14.). 

 

DÉLI CSOPORT 
A csoport legfontosabb összecsapását Mezőfalván rendezik, ahol a bajnoki címvédő vendégeskedik. A Mezőfalva jelentős, 12 pontos hátrányban van az előtte álló Vajtától. A Vajta győzelmi szériája ugyan legutóbb a Polgárdi ellen megszakadt, ám továbbra is veretlen a listavezető. Mindenesetre érdekes meccsre van kilátás, függetlenül attól, hogy a Vajta tavasszal mintha egy kicsit megtorpant volna biztos előnye tudatában. Alsóházi rangadót rendeznek Lepsényben, ahol megjósolhatatlan a végeredmény, mivel mindkét csapat képes a meglepetésre. Az Előszállás egy győzelemmel megszilárdíthatja harmadik helyét, mivel a Nagykarácsonynak némileg nehezebb dolga lesz majd Abán. 

 

2022. április 3., vasárnap 16.30 
Mezőfalva (2.) – Vajtai RSC (1.), LMSK (12.) – Adony (13.), Előszállás SE (3.) – Szabadbattyán (8.), Aba-Sárvíz (7.) – Nagykarácsony GYSA (4.), Seregélyes (11.) – Szabadegyháza (14.), Polgárdi (6.) – Kálozi SE (9.), Baracs SE (5.) – Nagy­venyim (10.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában