Vízilabda

2022.03.29. 16:26

Elkerülni a buta hibákat a DFVE célja

Már kedden útnak indult a Dunaújvárosi FVE a görög Ethnikosz elleni LEN Kupa döntőjének visszavágójára. Mihók Attila együttesének négygólos hátrányból kell felállnia.

Beke Zsombor

Forrás: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Múlt hét pénteken Dunaújvárosban már randevúztak egymással a felek, az odavágót némi meglepetésre 12-8-ra nyerte az Ethnikosz, a Fejér megyei gondok a harmadik negyedtől kezdődtek, elől és hátul is akadozott a gépezet.

 

– Visszanéztük a találkozót, igazság szerint nagyon sok buta hibát követtünk el, amelyeket eddig nem, és nem is volt ránk jellemző. Főleg védekezésben voltak olyan mondhatni kóválygások, melyekkel szinte mi teremtettük meg a helyzeteket a görögöknek. Kaptunk 4-5 olyan könnyű gólt, ami eddig nem volt ránk jellemző és természetesen ilyenkor a támadójáték is másabb, ha középkezdésből kell indulni. Volt hiányérzetünk támadásban is, több ziccerünk is kimaradt, de elsősorban a védekezésünk volt gyengébb, mint szokott. Szerdán élet-halál találkozó vár ránk, minden negyedet egy góllal kell nyernünk, és akkor visszahozzuk magunkat a párharcba – mondta lapunknak Gurisatti Gréta.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában