A Nemzetek Ligájára hangol

2022.03.23. 15:56

A Puskás Arénában kezdi meg a felkészülési mérkőzések sorát a magyar labdarúgó-válogatott

Szerbia ellen, a Puskás Arénában kezdi meg a felkészülési mérkőzések sorát a magyar labdarúgó-válogatott, csütörtökön 19.30-kor.

Ferencz Balázs

A világranglista 25. helyén álló Szerbia ellen Marco Rossi több újoncot is avatna, a válogatottal készül a paksi Ádám Martin, a debreceni Baráth Péter és az angol Barnsley játékosa, Callum Styles is. A Mol Fehérvár együttesét két játékos, Fiola Attila és Nego Loic képviselik a most a szerbek, kedden pedig az észak-írek ellen harcoló nemzeti együttesben.


– Bízom abban, hogy sikerül ott folytatnunk, ahol tavaly év végén abbahagytuk. Igaz, hogy most nem tétmeccsek, hanem felkészülési meccsek következnek, de ezeket is ugyanolyan komolyan vesszük, mint tavaly ősszel a vb-selejtezőket, hiszen ezzel a két találkozóval készülünk a nyári Nemzetek Ligájára, ahol tíz nap alatt játszunk a németekkel, az olaszokkal és kétszer az angolokkal is – mondta Nego a molfehervarfc.hu-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában