Frissen Fejérből

2022.02.14. 14:49

Tisztességgel helyt álltak a dunaújvárosi fiúk

A férfi röplabda Extraliga 11. fordulójában a bajnoki címvédő Pénzügyőr SE dolgát megnehezítette a DKSE, de szettet nem tudott rabolni.

Káldor András

A piros mezes DKSE partiban volt a bajnokcsapat

Forrás: A csapat

Dunaújvárosi KSE – Pénzügyőr SE 0:3 (-22, -19, -22)

Dunaújváros, 122 néző.

Vezette: Árpás Krisztina, Varjasi Melinda.

DKSE: Hatvany, Laczi, Kisházi, Pavljuk, Gutierrez, Farkas L. Csere: Szabó P. (liberó), Gőczi, Sümegi. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Pénzügyőr SE: Rása, Magyar B., De Sousa, Gacs, Kovács Z., Kiss D. Csere: Feliciano (liberó), Szabó V., Solti, Majoros, Pedro, Tordai. Vezetőedző: Jókay Zoltán.

Nem volt könnyű helyzetben Tomanóczy Tibor a DKSE vezetőedzője, hiszen a keretből négyen küzdenek bokasérüléssel, valamint azok a fiatalok sem álltak rendelkezésére, akik az U19-es csapattal Kecskeméten szerepeltek.

Ennek ellenére tartották a lépést ellenfelükkel 10:10-ig. Aztán a folytatásban beindultak a vendégek, de a hajrát is izgalmas lett, melyet végül Kovács Zoltán zárt le.

A második szettben változtatott alap felállásán Pénzügyőr, villámrajtot is vett, majd előnyét könnyedén tartotta, és tetemes különbséget alakított ki, 7:14, melyből már nem sikerült felzárkózni a DKSE-nek, ám így is közel húsz pontot szereztek. A harmadik játszma eleje ismét szoros volt, 5:6, majd a fővárosiak megrázták magukat. A folytatásban jól játszottak a piros-fehérek, de futhattak az eredmény után, hiába zárkóztak fel a vége a rutinosabb gárdáé lett.

Azzal a kerettel, ami ma rendelkezésünkre állt, jól játszottunk. - értékelte a meccset Tomanóczy Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában