Atlétika

2022.02.23. 14:39

Nagy csatában lett aranyérmes Trenka Ádám

A többpróbázók Magyar Bajnokságán az U18-as korosztályban a mérték össze tudásukat a fiatalok. Az ARAK versenyzője, Trenka Ádám nagy csatában lett aranyérmes.

Beke Zsombor

Forrás: A klub

A Budapesten rendezett megmérettetésen két napig versenyeztek egymással a hatpróbázók. A fehérvári Trenka Ádám az U18-as korosztályban volt érdekelt.  Tölgyesi Előd és Olasz Tamás tanítványa a 60 méteres sprintfutással kezdte meg viadalt, nem is akárhogyan, hiszen egyéni csúcsút teljesítve rögtön az élre állt. Később a távolugrásban és a súlylökésben is jól teljesített, de ennek ellenére a szombatot pár pont hátránnyal zárta. 

Forrás: A klub

Vasárnap bekezdett az ARAK fiatal tehetsége, gátfutásban egyéni csúcsot hozott, majd a magasugrást is az első helyen abszolválta. Az 1000 méteres futás volt a bajnokság zárószáma. Trenka négy pontos hátrányból várhatta a futást, amelyet végül megnyert, és ezzel a hatpróba összetett aranyérme is hozzá került. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában