NB II

2022.02.16. 15:54

Most igazán nem termett sok babér a futsalosok számára

A futsal NB II Nyugati csoportjának 19. fordulójában alsóházi rangadót játszott a Dunaújváros Futsal csapata a Kisép Futsal Szigetszentmiklós otthonában, és a vendéglátók jobb kihasználásának köszönhetően kétgólos vereséggel zárt.

Káldor András

Forrás: Archív / Dunaújváros Futsal

Szigetszentmiklós – Dunaújváros Futsal 3-1 (1-0) 

Vezette: Hartung Vilmos – Fehérvári Patrik – Topálszki Szabin. 

Kisép Futsal Szigetszentmiklós: Tövisháti – Tánczos, Csapó A., Tősér, Maczinkó. Csere: Vincze (kapus), Csapó B., Sztraka, Kovács A.. Varga B., Dezső, Závodszky, Puskás. Vezetőedző: Nagy Roland. 

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Kovács K., Csányi, Szili, Perjési. Csere: Bán (kapus), Béni, Lajos, Bartha, Szabó K., Facskó, Dobrovitz. Vezetőedző: Facskó József. 

Gól: Závodszky (13.), Varga B. (24.), Csapó A. (26.), ill. Lajos (22.). 

 

Miután a két csapatot csupán egyetlen pont választotta el egymástól a tabellán, mind a vendéglátóknak, mind az újvárosiaknak rendkívül fontos lett volna a három pont begyűjtése. 

Dunaújvárosban a felek változatos, küzdelmes mérkőzést játszottak, melynek a végén 4-4 állt az eredményjelző táblán, így ezúttal is nagy csatára volt kilátás. 

Az első félidőben nagy csatát, ám mindössze egyetlen találatot láthattak a szurkolók. A 12. percben Závodszky Ádám szerzett előnyt a Szigetszentmiklós csapatának. A szünetet követően, a 22 percben Lajos Lóránd ugyan egyenlített, de ez tiszavirág-életűnek bizonyult, mivel két perc múlva Varga Bence újfent vezetéshez juttatta a hazai gárdát, 2-1. A kegyelemdöfésnek bizonyuló találatot pedig a 26. percben Csapó András vitte be. Hiába próbáltak meg mindent a hátralevő időben, Facskó József tanítványai hadilábon álltak a helyzetek kihasználásával, és újabb gólt már nem értek el. 

Ezzel a győzelemmel a Szigetszentmiklós megelőzte riválisát a tabellán. 

A Dunaújváros Futsal csapata február 21-én, hétfőn a jelenleg a harmadik helyen tanyázó REAC Sportiskola SE csapatát fogadja 20 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában