Kézilabda

2022.02.26. 13:00

Kecskeméten javítana az Alba-MÁV

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 13. fordulójában az Alba-MÁV és a Martonvásár együttese is a tabellán előrébb helyezkedő riválisához látogat a hétvégén.

Krebsz András

Az előző körben a Tököl együttese ellen fájó hazai vereséget (27-29) szenvedő albások Kecskeméten, az U23-as gárda ellen próbálnak meg javítani, és egy esetleges győzelemmel feljebb lépni a tabella 8. helyéről. A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik. A sikerhez eredményesebb támadójátékra és fegyelmezettebb védekezésre lesz szüksége a Grőber Mátyás, Madár Imre által irányított csapatnak, amihez elengedhetetlen lenne a kulcsjátékosok formajavulása. 

Fejér megye másik, a Déli csoportban szereplő klubja szombaton Dabason vizitál, Kurán István tanítványai a helyi U23-as csapat otthonában igyekeznek majd csodát tenni: a Martonvásár eddig pont nélkül áll, míg a hazaiak 13 egységgel a 7. helyről várják a 15 órakor induló összecsapást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában