Aqvital FC Csákvár

2022.02.20. 11:00

Igen nehéz csata vár rájuk

A Merkantil Bank NB II 24. fordulójában az Aqvital FC Csákvár az újonc, de a feljutásáért küzdő Kecskeméti TE Hufbau csapata ellen próbálhatja meg otthon tartani a pontokat vasárnap 17 órától.

Káldor András

Legalább ilyen kemény küzdelemre van kilátás

Forrás: Kricskovics Antal

Senki sem gondolta volna, hogy az NB III Közép csoportjában tavaly a 2. helyen végzett kecskemétiek egy osztállyal feljebb is a bajnoki címért hajthatnak. Miután a bajnok Iváncsa nem élt a jogával, és nem lépett feljebb az alföldi gárda megragadta az alkalmat és amolyan „sötét lóként” vágott neki a küzdelmeknek. Már ősszel „kimutatta” foga fehérjét a lila-fehér gárda, és a harmadik helyen várhatta a tavaszi rajtot. A Csákvár együttese sem úszta meg vereség nélkül a két csapat augusztusi találkozóját, amelyen 2-0-ra nyert a vendéglátó együttes Lukács Dániel és Tóth Dániel góljainak köszönhetően. Figyelni kell, mert a KTE az egyik leggólveszélyesebb az NB II-ben, csak a DVTK és Vasas talált nála többször a kapuba

Nem lesz könnyű dolga ezek alapján a Csákvárnak, ráadásul az átigazolási időszak végét alaposan „megnyomta” ellenfelük, ugyanis szerződtették a korábban a sárga-kékeknél is megfordult Paudits Patrikot, aki a Videoton és a Puskás Akadémia utánpótlásában nőtt fel, és 151 másodosztályú mérkőzésen 36 gólt. Rajta kívül pedig szintén régi ismerős lehet Lipcsei Ádám is, ő a 2016/17-es idényben erősítette a csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában