NB I

2022.02.12. 21:42

Edzője nélkül kapott ki a Puskás a sereghajtótól

2-1-re kikapott a felcsúti együttes otthon az MTK-tól, Hornyák Zsolt koronavírus-fertőzés miatt nem ült a kispadon, tíz emberrel fejezte be a találkozót a házigazda a labdarúgó NB I 20. fordulójában.

Németh Krisztián

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Hornyák Zsolt helyett Polonkai Zsolt meccselt a korábbi fehérvári tréner, Márton Gábor csapata ellen. Egy másik ex-vidis szolgáltatta a meglepetés első felvonását: a 33. percben Futács Márkó szerezte meg a vezetést a vendégeknek. A PAFC csak kereste önmagát, az első félidőben semmilyen veszélyt nem jelentett az MTK kapujára.

A fordulás után Markek Tamás bravúrjára volt szükség ahhoz, hogy ne nőjön két gólosra a hátrány, a 68. percben viszont már nem volt apelláta, Ylber Ramadani bombázott a kapuba. A fordulat éppen akkor érkezett, amikor a legkevésbé lehetett rá számítani. A 76. percben Alexandra Balutát kifürkészte a VAR, ahogy egy teljesen ártalmatlan szituációban lekönyökli ellenfelét, ezért a légiós piros lapot kapott. Ám emberhátrányban csakhamar jött a szépítés, amikor Skribek Alan passzolt a kapuba.  A hátralévő 12+5 percben az egyenlítés már nem sikerült, vasárnap visszaveheti a vezetést a Ferencváros, amennyiben győzni tud Zalaegerszegen.

Puskás Akadémia - MTK Budapest 1-2 (0-0)

Gól: Skribek (78.), ill. Futács (34.), Ramadani (68.)

Piros lap: Baluta (76.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában