Jégkorong

2022.02.23. 14:12

A Titánok utolsó esélye a rájátszásba kerülésre

A Titánok jégkorongcsapatának a DEAC elleni mini-playoff párharc harmadik mérkőzését rendezik meg csütörtökön Székesfehérváron. A hazaiaknak muszáj lesz győzniük, ha még versenyben akarnak maradni a rájátszásért.

Beke Zsombor

Forrás: FMH-Archív / PT

A két csapat már túl van két debreceni összecsapáson, a három győzelemig tartó párharcban 2-0-ra vezetnek a hajdúságiak. Hétfőn az első találkozót nagyon rosszul kezdte a Titánok, alig 20 másodperc után már a DEAC vezetett. Bár a Fehérvárnak megvoltak a helyzetei, de Hetényin nem tudtak kifogni a támadók, így a vége sima, 4-0-ás debreceni siker lett. Másnap ismét megmérkőztek egymással a felek. Ezúttal jobban kezdett Anatolij Bogdanov együttese, Jábor révén vezettek is a vendégek. A Debrecen azonban megfordította az állást, elhúzott 3-1-re, de a Fejér megyei fiataloknak erre is volt válaszuk, és Reiter, valamint az első felnőtt gólját jegyző Farkas Botond révén hosszabbításra mentették a találkozót. A ráadás sajnos a hazaiaknak jött ki jobban, Kulesov döntötte el a találkozó sorsát.

– A mai teljesítményünk sokkal jobb volt, mint tegnap, de természetesen csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Mindentől függetlenül nagyon büszke vagyok a csapatomra, úgy gondolom megmutattuk a karakterünket. Sajnos ma sem tudtuk legyőzni Hetényit, habár szereztünk gólokat, de szükségünk lett volna még egyre. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Ma a fiúk nemcsak katonák voltak, de harcosok is. Nagyon büszke vagyok, hogy ezt a csapatot edzhetem – mondta a találkozó után Anatolij Bogdanov, a Titánok vezetőedzője.

Bár nincs könnyű helyzetben a Fehérvár, a mutatott játékra lehet alapozni, és ha a fiatalok fejlődnek  a helyzetkihasználás terén, akkor akár szorosabbá is tehetik a mini-playoff párharcot. A csütörtöki találkozó 18.40-kor kezdődik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában