Jégkorong

2022.02.02. 12:19

A megkezdett úton haladna tovább a Volán

Csütörtökön a HK SZ Olimpija vendégeként lép jégre a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az ICEHL-ben.

Beke Zsombor

Forrás: Fehér Gábor / FMH-archív

A két csapat csütörtökön és pénteken is összeméri erejét, először Szlovéniában, majd pénteken Székesfehérváron találkoznak a felek. A Volán örvend jobb formának, hiszen Kevin Constantine együttese az elmúlt hat mérkőzéséből négyet rendes játékidőben nyert meg, egyet elveszített, míg legutóbb, a rekordbajnok Klagenfurt ellen büntetők után diadalmaskodott a gárda 2-1-re, a kék-fehérek másodikon helyről várhatják a folytatást.A bajnokságot kiválóan kezdő Ljubljana hullámzóbb teljesítményt nyújt az elmúlt időszakban. Az első tizenhat találkozóból tizenkettőt megnyerő együttes az utóbbi hat mérkőzéséből hármat is elveszített, kettőt rendes játékidőben, míg egyet ráadás után nyert meg, így a zöld-fehérek jelenleg a hatodik helyen állnak az osztrák központú ligában.

Ami a két csapat idei egymás elleni mérlegét illeti, kétszer találkoztak egymással a felek, mindkétszer a Fehérvár nyert. Először novemberben Szlovéniában 2-1-re, majd decemberben Székesfehérváron 4-2-re győzött a Volán. Remélhetőleg a jó forma kitart a továbbiakban is, a csütörtöki találkozó 19.45-kor kezdődik majd Ljubljanában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában