Ünnepség

2022.02.28. 11:00

A legjobbak között a nádasdladányi parasportoló

Kecskemét önkormányzatának elismerését vehette át a Nádasdladányban élő Császár Attila parasportoló, valamint fehérvári edzője, Takács Péter.

Németh Krisztián

A Mercedes-Benz Sport Akadémián rendezett városi ünnepségen köszöntötték a Kecskemét város színeiben kiemelkedő eredményt elérő sportolókat és felkészítőiket, így többek között a Nádasdladányban élő parasportolót és Székesfehérváron dolgozó edzőjét is. A művégtaggal élő Császár Attila a Kecskeméti Mozgáskorlátozottak Egyesülete színeiben versenyez, második éve dolgozik együtt Takács Péterrel. 

– Péter először a teljesítménydiagnosztikában segített, majd elvállalta a felkészítésemet is. A második szezonnak futunk neki együtt – újságolja Császár Attila, aki nem először vehette át a hírös város elismerését, a megyeszékhelyen működő csillagos autómárka is a támogatói között van. 

– Májusban több külföldi parakerékpáros-versenyen is indulok majd, Ausztriában, Hollandiában is rajthoz állok, részt veszek az Európa-bajnokságon, utóbbira időzítjük a formát. Júniustól már lehet gyűjteni a paralimpiára a kvalifikációs pontokat, augusztusban pedig világbajnokság lesz Kanadában. Ha jól megy az Eb, talán oda is utazhatok. Kisebb felkészítő versenyeken is elindulok, ami tökéletes lesz arra, hogy a nyáron is tudjam tartani a formámat, illetve a finomhangolásra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában