Emil Rockov a Vojvodinában folytatja

2022.01.21. 11:41

Visszatért Újvidékre a szerb-magyar kapus

2021. márciusában állt utoljára a Mol Fehérvár FC kapujában bajnoki mérkőzésen Emil Rockov. Makacs sérüléséből felépülve a szerb Vojvodinában szerepel tovább kölcsönben.

Ferencz Balázs

Forrás: Meder István / Nemzeti Sport

A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező, szerb válogatott kapus 2020 nyarán igazolt a Mol Fehérvár FC-hez nevelőegyesületétől, a Vojvodinától. A Budafok ellen debütált a Vidi kapujában, majd Kovácsik Ádám sérülését követően sorozartban 15 NB I-es bajnokin kezdődött Emil Rockov nevével a piros-kékek összeállítása. 18. bajnoki meccsét 2021. márciusában játszotta a Vidi színeiben, az volt az utolsó fellépése, keretbe foglalva fehérvári ténykedését, mert épp a Budafok ellen őrizte a Vidi kapuját.

2021. szeptember 5-én még padon volt a DVTK elleni összecsapáson, azóta azonban nem volt keretben, mert makacs sérüléssel bajlódott. Ágyéki csonthártyagyulladás nehezítette a mindennapjait, a rehabilitációja több hónapot vett igénybe. Rockov már a csapattal kezdte a felkészülést, azonban nem lesz ott a Vidi Puskás Akadémia FC ellen készülő keretében. Az FK Vojvodina bejelentette, hogy Emil Rockov a szezon végéig Újvidéken szerepel kölcsönben.

A Mol Fehérvár FC vasárnapra tervezett, Gyirmót FC Győr elleni felkészülési mérkőzése elmarad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában