PAFC

2022.01.02. 20:46

Véget ért az ünnepi pihenő

Szokás szerint hétfőn orvosi vizsgálatokkal, tesztekkel kezdődik az év a Puskás Akadémiánál. Kedden edzőtáborba vonul a harmadik helyen telelő együttes.

Németh Krisztián

Szolnoki Roland (jobbra) és csapata számára az egyik feladat: megelőzni a Kisvárdát

Forrás: Kovács Péter / MW

Mióta Hornyák Zsolt irányítja a felcsúti együttest, az esetek döntő többségében a jó teljesítménynek köszönhetően nyugodtan, kiegyensúlyozottan ünnepelhet a gárda, legyen szó akár nyári, akár téli szünetről.

A múlt nyáron kivívott bajnoki ezüstéremmel még magasabbra tette a lécet az együttes. Ám a lendület kezdetben nem volt az igazi, sőt nyomokban semmilyen dinamikát sem tartalmazott a játék, de átlendült a csapat a kritikus időszakon, és nyugodt szívvel élhette meg a harmadik helyen a karácsonyt és a szilvesztert.

Urblík József, a csapat 25 éves középpályása számára különösen emlékezetessé vált 2021 karácsonya, ugyanis megszületett fia, Maxim.

Az ünneplésnek vége, hétfőn már elvileg egészségügyi vizsgálatokon és fizikai teszteken vesznek részt a kék-sárga csapat labdarúgói, kedden pedig a spanyolországi Marbella felé veszi az irányt az együttes, ahol január 15-ig edzőtáborozik. Összesen 11 országból 40 csapat érkezik januárban az andalúz tengerparti városba, a PAFC mellett itthonról a Mol Fehérvár, Ferencváros és a Diósgyőr is. Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen ellenfelekkel játszanak kint felkészülési mérkőzést Szolnoki Rolandék.

A csapatkapitány az újévi reményei kapcsán a klub honlapjának leszögezte: „a legfontosabb a pozitív hozzáállás, hogy mindenki maradjon egészséges, és szívből szeressük családunkat”.

– A legemlékezetesebb eredmény számomra az elmúlt évből a bajnoki második hely megszerzése. Óriási siker volt, hogy még előrébb tudtunk lépni. Jó úton vagyunk, próbáljuk továbbvinni a tavalyi jó teljesítményünket. A csapatból mindenki „vevő” a munkára, és az alázatosságra – zárta gondolatait a Puskás Akadémia csapatkapitánya, aki negyedik évét kezdi meg az együttes kötelékében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában