Kézilabda

2022.01.28. 18:27

Szombaton javíthat mérlegén az Alba Fehérvár KC

A női kézilabda K&H Liga 13. fordulójában az Európa-Ligában résztvevő Motherson-Mosonmagyaróvári KC ellen kellene javítania mérlegén az Alba Fehérvár KC csapatának szombaton 18 órától.

Káldor András

Forrás: Illusztráció

Amennyiben a két csapat jelenlegi helyezését nézzük a tabellán, elég tetemes a különbség közöttük, hiszen a mosoni együttes már 15 pontot gyűjtött, és az 5. pozíciót foglalja el, szemben az Alba 6 pontjával és 11. helyével. A tavalyi idényben mindkét gárda idegenben diadalmaskodott, ősszel az MKC 31-27-re nyert a Verseci úton, míg a fehérvá­riak áprilisban 28-25-re visszavágtak riválisuknak. A nyári felkészülés során is megmérkőztek, Móron 34-26-os kisalföldi siker született, ellenben néhány nappal később Óváron már az AFKC nyert 31-29-re. 

Abban reménykedhetnek a fehérvári szurkolók, hogy a sorminta nem folytatódik, és végre 2021. november 5. után bajnokin albás győzelemnek örülhetnek a találkozó lefújása után. Ehhez azonban Boris Dvorsek tanítványainak homlokegyenest más játékkal kell kirukkolni, mint legutóbb Siófokon. Elsősorban nagyobb koncentrációra és pontosabb játékra lesz szükségük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában