Továbbra is lendületben a Loki

2022.01.31. 14:23

Pontokat hoztak a Tisza-partról a fehérvári röplabdások

A férfi röplabda NB I alapszakaszának 10. fordulójában közvetlen riválisa, a Vidux-Szeged RSE ellen győzött nagy küzdelemben a MÁV Előre SC-Foxconn csapata.

Káldor András

Két héttel ezelőtt is szoros csatát hozott a MÁV Előre-Foxconn (fehér) és a Szeged összecsapása a VOK-ban

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Loki két héttel ezelőtt Székesfehérváron egyszer már legyőzte a házigazdákat ugyanakkor most a kék-fehérek helyzetét igencsak megnehezítette, hogy többen sérültek, vagy betegek, többek között az ujjtörést szenvedett Amarildo Deliu és Kholman Norbert sem volt bevethető. A fehérváriak kezdték jobban a találkozót, és a negatív előjelekkel ellenére megnyerték az első két szettet. Ezután feltámadt a Tisza-parti legénység, és egy drámai végjátékot követően szépített. A negyedik játszmában egyenlítettek a Szeged, a döntő ötödik szettet aztán, ha nehezen is, de hozta a MÁV Előre.

Vidux-Szegedi RSE – MÁV Előre SC-Foxconn 2:3 (-22, -22, 25, 21, -12)

Szeged, 65 néző

Vezette: Szarka, Szél.

Vidux-Szegedi RSE: Bodnár, Nacsa, Honti, Kiss G., Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero), Fülöp, Inhoff, Sarnyai, Demcsák. Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában