Magabiztos győzelem

2022.01.25. 12:00

Otthon tartották a pontokat a dunaújvárosi futsalosok

A futsal NB II Nyugati csoportjának 16. fordulójában a Dunaújváros Futsal együttese végig vezetve magabiztosan győzte le a tabella végén kullogó BAK csapatát, és ezzel két helyet lépett előre.

Káldor András

Csányi Dávid (fehér) kétszer volt eredményes Fotó: A klub (archív)

Egy hete vereséggel nyitotta az évet a Dunaújváros Futsal csapata, úgyhogy úgy készültek a piros-fehérek az első idei hazai mérkőzésükre a sereghajtó Budapesti Atlétikai Klub ellen, hogy mindenképpen győzelemmel zárják a párharcot, és ezzel közelítsenek a középmezőny felé.

Ellenfelük nemcsak az utolsó helyen várta az összecsapást, hanem ebben a szezonban még nem győzött, mindössze egy döntetlent játszott.  

Villámrajtot vett a házigazda, már az 1. percben Lajos Lóránd éles szögből leadott lövése utat talált Arany János kapujába. Ezt követően a 8. percben Csányi Dávid törte fel a vendégek védelmét, akik a folytatásban Bene Zoltán góljával ugyan felzárkóztak. Azonban a szünet előtt még növelte előnyét a hazai csapat Boldizsár Csaba révén, 3-1.

A pihenőt kiegyenlített játék követte, egészen a 29. percig kellett várni az újabb találatra, melyet az utánpótlásból felkerült reményteljes fiatal Váradi Kornél ért el. Innentől különösebb erőfeszítést pedig már nem okozott, hogy otthon tartsa a pontokat az újváros, Csányi és Boldizsár is duplázott, így biztosan nyerték ezt a fontos csatát.

A Dunaújváros Futsal legközelebb jövő hétfőn a 3. helyen tanyázó Nagykanizsa Futsal Club vendége lesz. 

Dunaújváros Futsal - BAK 6-2 (3-1)

Vezette: Borbás – Fehérvári - Mígh

 

Dunaújváros Futsal: Bán – Kovács K., Lajos 1, Csányi 2, Németh T. Csere: Cseresnyés (kapus), Béni, Máthé, Szili, Facskó, Dobrovicz, Váradi 1, Boldizsár 2. Vezetőedző: Facskó József.

 

BAK: Arany - Frankovszky, Nagy T., Cseh, Berlák. Csere: Bene 2, Kántor, Sipaki, Pető. Vezetőedző: Kántor Barnabás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában