Új kihívás előtt

2022.01.19. 14:53

Németországba szerződött Muszliu

Beigazolódtak a héten felreppent pletykák: Viszar Muszliu a Mol Fehérvár FC együttesétől a Bundesliga 2-ben bennmaradásért küzdő FC Ingolstadt csapatához szerződött.

Ferencz Balázs

Forrás: A klub

Az Ingolstadt a német másodosztály utolsó helyén áll, nagy menetelésbe kell kezdenie a korábban az élvonalban is megfordult együttesnek, hogy a Bundesliga 2 tagja maradhasson. Ezért a télen több poszton is frissítettek, a védelem tengelyére különösen fókuszálva. Előbb szerződtették a Radnicki Beograd-tól a szerb Nikola Sztevanovicsot, majd leigazolták a Vidi észak-macedón védőjét, Viszar Muszliut.

Muszliu 2019 augusztusában érkezett Fehérvárra a Shkedija együttesétől, akkor 14-szeres válogatottként. A Vidiben 77 tétmérkőzésen három gólt szerzett, s már 40 alkalommal szerepelt az észak-macedón nemzeti együttesében, az Európa-bajnokságon is szóhoz jutott.

Az átigazolás részleteiről a két klub megállapodása értelmében nem közölnek részleteket, de a transfermarkt.com becsélsei alapján Viszar Muszliu az Ingolstadt legértékesebb játékosa lett.

A Pakson kölcsönben futballozó Nyári Patrik a tolnaiak játékosaként folytatja, s tavasszal az NB II-es III. Kerületnél szerepel kölcsönben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában