Titánok

2022.01.10. 14:57

Ki kell javítani a hibákat egyéni- és csapatszinten is

A Titánok vasárnap nem tudta felvenni a versenyt a Miskolccal, kedden itt az újabb esély Nagy Ákosék előtt.

Beke Zsombor

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Titánok jégkorongcsapatának nem kell sokáig várnia a visszavágóra, a vasárnapi 8-4-es miskolci sikerrel véget ért találkozó után, kedden ismét a DVTK Jegesmedvéket fogadja Anatoli Bogdanov gárdája az Erste Ligában. A két csapat idei első, fehérvári randevúja finoman szólva sem alakult jól a Titánok számára. A fehérvári fiatalok nem nagyon találták a ritmust a DVTK ellen, és bár az első harmad végén sikerült az egyenlítés, a mérkőzés további részében sem játszott jól Anatoli Bogdanov együttese. A középső harmadban már nem volt visszaút, és bár az utolsó húsz percben a három gólig jutó Nagy Ákos vezérletével némileg sikerült kozmetikázni az eredményen, de a vége sima, 8-4-es vendég siker lett.

– Néhány lesújtó csapat- és egyéni hibák miatt kaptunk gólokat, és ez visszavetette a lendületünket –nyilatkozta a Fehérvár mestere a mérkőzés után. – Erre megoldást kell találnunk. Az első harmadban a felzárkózásunk jó volt, de a másodikban két gólt kaptunk egy perc alatt, innentől már csak futottunk az eredmény után. Az ellenfél magabiztosabb lett, kifejezetten jól játszottak, gratulálok az edzőkollégámnak. Remélem, sikerül kitalálni valamit ellenük, hiszen velük játszunk kedden is. Az biztos, hogy sokkal összeszedettebb játék kell majd a Titánoktól. Nem szabad elfelejteni, hogy a Fehérvár az idei Erste Liga kiírásban egyszer már meglepte a DVTK-t, méghozzá Miskolcon, október végén, amikor a kék-fehérek 5-1-re nyertek idegenben. Azóta a Jegesmedvék komoly erősítéseket hajtottak végre a keretükben, a két új érkező, Chris Seto és Brett Parnham egyaránt betalált vasárnap a Raktár utcában, Ryan Walkerrel kiegészülve pedig a nyolcból öt gólból vették ki a részüket hárman, valamilyen formában.  

A keddi találkozó 18.40-kor kezdődik az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában