Biztos pont

2022.01.13. 17:56

Hosszabbított a Vidi kapusa

Három évvel meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését a Mol Fehérvár FC kapusa, Kovács Dániel.

Ferencz Balázs

Forrás: Kovács Péter/mw

2019 májusában érkezett a Vidihez az NB II-es Soroksár együttesétől a kapus. Kovács Dániel eleinte nem tudta kiszorítani a kezdőből Kovácsik Ádámot, majd mikor megsérült az első számú hálóőr, a Vidihez méltó teljesítménnyel rukkolt elő a gólvonal előtt. Sőt, az előző idényben talán egy nagy hibát vétett, a most futó szezonban pedig a csapat egyik legbiztosabb pillére volt. A 27 esztendős Kovács Dániel eddig összesen 34 alkalommal védte a Mol Fehérvár kapuját tétmérkőzésen, az őszi szezonban 12 bajnokin őrizte a hálót. Szerződése 2022 nyarán járt volna le, most három évvel meghosszabbította. Kapusunk szerződése 2022 nyarán járt volna le, ezt hosszabbították meg a felek a héten további három évvel.

 

– Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Vidi hosszú távon számol velem. Sokat dolgoztam azért, hogy ma itt tarthassak, őszintén mondom, hogy megtiszteltetés számomra ehhez a klubhoz tartozni és hétről hétre felvenni a Vidi-mezt. Szűk körben egy pohár borral majd biztos megünnepeljük a szerződéshosszabbítást, amikor lesz rá alkalom. Bízom benne, hogy új célokért küzdhetek majd és sikerekben gazdag évek állnak előttem itt Székesfehérváron, a Vidi játékosaként – fogalmazott a klub honlapján Kovács Dániel.

 

– Kovács Dani olyan teljesítményt nyújtott a csapatban tavaly tavasszal és ősszel is, amellyel egyértelműen bizonyította, hogy hosszú távon számolhat vele a klub – vélekedett a szerződés aláírása után a Mol Fehérvár FC sportigazgatója, Sallói István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában