Nemzetközi játszma

2022.01.17. 15:43

Éjszakai foci Pázmándon

Január 15-én került megrendezésre a IV. Pázmándi Éjszakai Foci. Ismét nagy volt az érdeklődés, a szemfüles csapatvezetők hamar elkapkodták a szabad helyeket. A tornát a Velence együttese nyerte meg büntetőkkel a váliak előtt.

Káldor András

A győztes velencei együttes

Forrás: a szervezők

Ismét egész éjjel pattogott a labda Pázmándi Sportközpontban. Az eseményre korosztálytól függetlenül lehetett jelentkezni. A tornán résztvevő csapatok közül két, a gárdát a házigazda pázmándiak vonultattak fel. Továbbá érkeztek Velencéről, Kápolnásnyékről, Lovasberényből, Felcsútról, Székesfehérvárról, valamint Válról is. A mezőnyt a felvidéki Madar együttese tette igazán nemzetközivé.

 

A rendezvény este 20 órakor megnyitóval és rövid szabályismertetővel kezdődött. A mérkőzések teltházas lelátók előtt zajlottak, míg a pályán sportszerű, ám férfias küzdelem zajlott A csoportok mérkőzései egészen hajnali egy óráig tartottak. Ez követően kezdődött a rájátszás a legjobb négy csapat részvételével. Az elődöntők szoros tipikus „egygólos” mérkőzéseket hoztak. A csoportját megnyerő Hó SC (Pázmánd) a váli csapat ellen maradt alul büntetőpárbajban, míg a másik ágon Velence ütötte el a továbbjutástól a lovasberényi Fiatalokat.

 

A bronzmérkőzést a Hó SC bírta jobban a lovasberényeik ellen, így ők léphettek a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. A döntőben ismét büntetőpárbaj döntött, ahol a velenceiek összpontosítottak jobban, lelépve Vál csapatát.

 

Az eredményhirdetésre nem sokkal hajnali három óra előtt került sor.

 

A torna legjobb kapusa Joao Roque (Hó SC) lett. A gólkirályi címet Vámosi Róbert (Berényi Fiatalok) zsebelte be. A torna legjobb játékosának a váli „zongoracipelőt”, a megye labdarúgásában jól ismert Kővári Ferencet választották, aki jelenleg nagy pályán is a Vál együttesét erősíti.

 

A torna szervezői - Kerkuska László, Kerkuska Miklós, valamint Lukács József  remélik mindenki számára egy igazi futballünnep volt ez az esemény, és a nyári folytatásáról nincs vita, egészen biztosan meg fogják majd rendezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában