"Akadtak helyzeteink"

2022.01.23. 13:19

Döntetleneztek a főpróbán a csákváriak

Gól nélküli döntetlent játszott a harmadosztályú Mosonmagyaróvárral az Aqvital FC Csákvár az utolsó felkészülési mérkőzésén.

Németh Krisztián

Mosonmagyaróvár – Aqvital FC Csákvár 0-0

Mosonmagyaróvár

Aqvital FC Csákvár: Auerbach – Major G., Vaskó, Dulló, Körmendi – Magyar Zs., Ominger . Tamás, Kártik, Mim – Murai. A 2. félidőben pályára lépett: Baracskai, László, Hosszú, Kalmár, Bakos, Bencze, Mayer. Vezetőedző: Mónos Tamás.

 

„Kapura kevés veszélyt jelentettünk” – tudósított a csákvári klub honlapja. Bár a két együttes között osztálykülönbség van, a házigazdák a második vonalba készülnek, csak a BVSC előzi meg őket az NB III Nyugati csoportjában. A csákváriak feladata pedig a bentmaradás kiharcolása a Merkantil Bank Ligában.

 

– Nehéz, csúszós talajon játszottunk jó iramú mérkőzést, akadtak helyzeteink, de az utolsó passzokba rendre belehibáztunk – értékelte csapata teljesítményét Mónos Tamás vezetőedző, aki vasárnap a Budafok elleni, hazai kiesési rangadóval folytatja együttesével a bajnokságot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában