IX. Aquatic-CEWE kupa

2021.12.06. 07:53

Szinkronban az orkás lányok

A felnőtt kategóriákban és az utánpótláskűrökben is szépen szerepeltek az ORKA SE szinkronúszói a IX. Aquatic-CEWE kupán.

Ferencz Balázs

A vegyes kombinációs kűr győztesei

Forrás: Orka SE

Húsz egyesület közel 500 versenyzője villogtatta tánctudását az érdi uszoda medencéjében a IX. Aquatic-CEWE Kupán. Az országos szintű szinkronúszó versenyen az ORKA SE 28 utánpótláskorú és felnőtt szinkronúszót küldött vízbe, s összesen négy érmet hoztak el a lányok. Két aranyérem mellett egy ezüst- és egy bronzérem volt a fehérváriak termése. 

Eredmények: 

Vegyes kombinációs kűr – 1. helyezés. 

A csapat tagjai: Fésüs Fanni, Napsugár, Szakáll Sára, Pinka Luca, Tímár Amina, Hegedűs Kisó Boróka, Mészáros Anna, György Izabel, Szabó Anett, Pálinkás Noémi. 

Junior kombinációs kűr – 5. hely. 

Balogh Zsuzsanna, Mészáros Emese, Földi Zsóka, Csizmadia Nikolett, Poór Dóra, Baranyai Magda, Tóth Bettina, Süveg Anna, Grozeva Szonja, Burger Ágota.

Baranyai Sára (b) és Vígh Kamilla az első helyen zártak 

Forrás: Orka SE

Felnőtt kombinációs kűr – 3. hely. 

A csapat tagjai: Baranyai Sára, Mészáros Eszter, Holczamnn Dóra, Szabó Regina, Szabó Virág, Fábián Lara, Kertész Lili, Tőke Teodóra, Vigh Kamilla. 

Felnőtt szóló – 2. hely: Holczmann Dóra. 

Felnőtt páros – 1 hely: Baranyai Sára – Vigh Kamilla. 

Az orkás lányokat Trungel Viktória és Tőke Teodóra edzők készítették fel. 

Decemberben a kezdő és gyerekkorosztály képviselői viaskodnak a Honvéd Kupán, majd december 18-án a hagyományos karácsonyi gálával zárják az évet a fehérvári szinkronúszók a Csitáry G. Emil Uszodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában