Tisztújító közgyűlés

2021.12.20. 20:20

Schneider Béla lett a szabadidős alelnök

Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Szabadidősport Szövetség, négy évre ismét bizalmat szavaztak a Czene Attila elnök által irányított testületnek és a felügyelő bizottságnak.

Horog László

Forrás: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A pandémia miatt online formában tartotta közgyűlését a szövetség, a napirendi pontok megtárgyalása után megválasztották a következő négy év tisztségviselőit. Ismét bizalmat szavaztak a Czene Attila elnök által irányított testületnek, valamint a felügyelő bizottságnak. Czene Attila olimpiai bajnok úszó immár harmadik ciklusban kezdi meg munkáját. Szintén harmadik alkalommal választották szakmai alelnöknek Schneider Bélát, aki anno Csákváron végzett eredményes szabadidősport tevékenységével hívta fel korábban magára a figyelmet és lett tagja az országos szövetség elnökségének.

 

– A bizalmat kapott tisztségviselők előtt komoly kihívások állnak. Önkéntesként dolgozom, a cél változatlan: minél többen rendszeresebben sportoljanak. A megoldáshoz sok dolog szükséges, kezdve a programkínálat bővítésével, a sportolási feltételek javításával, a sajnos még mindig tapasztalható lakossági passzivitás leküzdésével. Ami fontos, két és félmillión rendszeresen sportolnak hazánkban  – mondta Schneider Béla.

A járványhelyzet újabb kihívásokat hozott a sportot nem versenyszerűen űzők számára is. A szövetség élen járt a bezártság érzésének oldásában. Egyedi, újszerű programokat kínáltak a sportot szerető felnőtt lakosságnak.

– Az FMLSZ igazgatójaként is évek óta azon dolgozom, hogy a lehető több helyszínen, településen, minden korosztályban, mindkét nemben sokan futballozzanak, sportoljanak.”  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában