Foci

2021.12.26. 22:02

Megyei válogatottak tornája

Öt megyei amatőrválogatott találkozik január közepén a Főnix Parkban, a Mezővári Sportközpontban, valamint a MOL Aréna Sóstó utánpótláscentrumában.

Horog László

Bencsik István bízik a jó szereplésben

Forrás: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Január 15-én és 16-án a megyeszékhely a házigazdája a nagypályás futballtornának, az eseményen megyei bajnokságokban szereplő játékosok érdekeltek, olyan labdarúgók, akik soha nem rendelkeztek profi szerződéssel, nem szerepeltek NB I-es és NB II-es küzdelmekben. A rendezvényt a Főnix Parkban, a Mezővári Sportközpontban, valamint a MOL Aréna Sóstó utánpótláscentrumának műfüves pályáin bonyolítják, Fejér csapata mellett pályára lép Baranya, Somogy, Tolna, valamint Budapest válogatottja, a csoportok győztesei február 4-én és 5-én Balatonfüreden lépnek pályára az országos fináléban. Fejér együttesét ezúttal a Főnix FC vezetőedzője, Pavlik József dirigálja. 

– A megyeválogatottak tornájának egy évtizedre visszatekintő hagyományai vannak, az eseményt két évente rendezik. A korábbi években már játszottunk az aranyéremért, hat éve Baranyával küzdöttünk, alulmaradtunk. Az országos döntő nyertese képviseli majd hazánkat Spanyolországban, az európai finálén – mondta Bencsik István, az FMLSZ társadalmi elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában